lørdag 14. juni 2014

Fructus femina

Babyklister, virker det?

Denne perioden har jeg fått tak i Frucus femina! Etter litt surfing på nettet dagen før innsett fant jeg dette, jeg har lest om det før, men har tenkt at det ikke kan funke, men i disse desperate tider prøver jeg alt. Derfor ringte jeg rundt til alle apotekene rundt her for å spørre om de førte dette produktet, men ingen apotek hadde hørt om det. Det var kun et apotek som ringte opp senere på dagen og sa at de kunne skaffe det, men at leverandøren ikke hadde det inne fordi det var blitt stoppet i tollen (Danmark), og kom nok derfor ikke til Norge før i uke 35 eller noe. Heller ingen helsekoster rundt hadde hørt om det heller, rart syntes jeg, ettersom det står så mye rundt på disse baby siden.

Dette er et homeopatisk produkt, det vil si at det inneholder aktivstoffer som er sterkt fortynnet og bearbeidet. Jeg tror ikke jeg skal gå inn i detalj på å forklare hva et homeopatisk produkt er, det blir litt for vanskelig å skulle forklare kort, men jeg har troa, og det er det viktigste.

Dose: 10 dråper i litt vann (1 slurk) 3 ganger om dagen, jeg har planer om å bruke denne frem til 3. måned dersom jeg blir gravid denne perioden.

Du kan kjøpe det fra Danmark på denne linken.
Dersom du vil kjøpe fra Norge vet jeg at apoteket løven har den, du kan sende de en mail eller ringe. Jeg bestilte herfra, det kostet en del mer (ca 100 kr mer) men verdt det ettersom fikk det 2 dager etter bestilling.


Nå er det så mye medisiner her, at jeg tenkte jeg skulle ramse opp hvordan min "medisindag" er:
Kl. 09.00 - 2 Progynova, 1 Folsyre, 1 Lutinus, 10 dråper Fructus femina
Kl. 17.00 - 1 Lutinus, 10 dråper Fructus femina
Kl. 19.00 - 1 Fragmin sprøyte
Kl. 21.00 - 1 Progynova
Kl. 24.00 - 1 Lutinus, 10 dråper Fructus femina

Ja, her går det ikke i så mye annet enn "babytanker"... Går å tenker på når jeg skal ta neste medisin, om embryoet fester seg og at nå er jeg så klar for å bli Mamma at jeg holder på å sprekke..


--- Har du prøvd Fructus femina? ---
--- Virket det? ---





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar