fredag 13. juni 2014

Tester

Graviditets tester

Ja, nå har jeg bestilt tester i lange baner. Ved første innsetting handlet jeg alle testene mine på apotekene rundt forbi her, vi har 3 stykk i byen, og av frykt for å bli sett rart på måtte jeg handle dem med omhu, siden dette er en liten by hvor "alle vet hvem alle er" opplegg... Dyrt ble det også, rundt 180 kr per test. Gjett om man blir "testoman" når man holder på med ivf/icsi, dersom du ikke er blitt det enda, pass på! De to siste innsettende mine har jeg derfor bestilt billigtester, selv om de ser billige ut funker de meget bra, bedre enn de fra ClearBlue! (Jeg fikk nemlig positive billigtester og negative ClearBlue tester, men mistet noen dager senere). Disse ser slik ut:

 
Positiv test?! Nei nei, jeg er IKKE gravid enda, men jeg HÅPER VELDIG på å bli det denne gangen og har troa på at det skjer denne måneden.

lavpris-tester er det mulig å kjøpe 10 stk. for 179 +porto. Tidligere har jeg bestilt fra billige-tester men her har det kostet 199 for 10 stk. +porto. Det er ikke mye forskjell, men litt gjør alltid en vurdering enklere når det er snakk om samme produkt til en billigere penge.

Jeg har bestilt 10 stykker, men må jo vente 14 dager før endelig svar, derfor tenkte jeg at jeg skal prøve å vente så lenge jeg kan med å teste, heldigvis har jeg ikke fått dem i posten heller enda.

--- Hvordan kjøper du tester? ---
--- Har du noen gang tenkt deg nøye om hvilke apotek du kjøper tester på? ---


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar